Energie: CO2 besparing

Na het Klimaatrapport dat begin augustus verscheen kunnen we er niet meer omheen: we moeten snel aan de slag met reductie van onze CO2-uitstoot.

In onze praktische en lokale aanpak voor CO2 reductie staat u als ondernemer centraal. U wordt van A-Z begeleid en goed geïnformeerd over mogelijke verduurzamingsmaatregelen zoals isolatie, LED, zonnepanelen, warmtepompen, etcetera. We bouwen hierbij stapsgewijs voort op wat er al is gerealiseerd bij uw bedrijf en werken hierin nauw samen met lokale uitvoerende partijen. Het eindresultaat op langere termijn is een energieneutraal bedrijfspand.

Ook voor vervoersaspecten zoals elektrisch vervoer en laadpalen kunnen wij, samen met onze partners, ondersteuning bieden. Dit geldt ook voor collectieve mogelijkheden zoals uitwisselen van energie, auto’s delen, etcetera.

U heeft vast al de nodige stappen gezet om te besparen of energie op te wekken. Is dit nog niet het geval of wilt u weten welke maatregelen nog meer interessant zijn voor u? Bv. wat er nog meer valt te besparen, of zonnepanelen of elektrisch vervoer voor uw bedrijf interessant zijn? Dan kunt u direct contact opnemen met davidpeter@samen-verduurzamen.nl of 06 - 515 355 60.

Loading...
 
Button