Samenwerking op het bedrijvenpark

Het project Samen verduurzamen Bedrijvenpark Heerenveen-Zuid is tot stand gekomen door samenwerking tussen veel lokale partijen. Op het bedrijvenpark liggen nog veel meer kansen voor succesvolle samenwerkingen.

Collectieve inkoop Groene energie

Samen Groene energie inkopen middels een energiecollectief zorgt vaak voor betere prijzen op de energiemarkt. 

Inzet van personeel

Werken er bij uw bedrijf meer dan 25 mensen? Dan bent u wettelijk verplicht om één of meer medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te hebben. Caparis kan uw organisatie helpen om invulling te geven aan deze afspraak.

Leren door te delen

Er zit enorm veel kennis bij de bedrijven op het bedrijvenpark. Door kennis met elkaar te delen kunnen bedrijven elkaar helpen en van elkaar leren. We organiseren netwerkevents waar bedrijven elkaar beter leren kennen.

Inzameling pallets

Het circulaire project "Whatsapp als je een pallet hebt" is van start gegaan. In de eerste ronde zijn al meer dan 100 pallets opgehaald die een volgend leven krijgen bij DBVH Pallets in Heerenveen! We hopen dat ook bedrijven uit Heerenveen Zuid hieraan mee willen doen. Het ophalen van de pallets is gratis. Je kunt gewoon even appen naar 06 – 518 86 407, dan worden de pallets maandelijks opgehaald. 

...

later meer...

...


later meer...

 
Button